på väg hem!

Är på väg hem nu (detta inlägg är tidsinställt!). Visar det jag har shoppat då ja kommer hem, och sedan är jag sekärt med nosis om jag hinner. Har inte så mycket att skriva om nu, men vi hörs! :)

r-a-n-d-o-m

Tidsinställt!

Sitter antagligen i bilden på väg till Åbo nu! Sedan ska vi till hotel Caribian och bada! kommer bli super kul, för dom har sådär roliga rutchbanor, svarta tunnlar hihi :) Bloggen kommer antagligen inte uppdateras under tiden jag är borta, så ni får vänta tills tisadag! Men hoppas alla för en riktitg bra söndag! ♥


miss u Nosis!
Vi har inte träffat varann på skitlänge, men på tisadag/onsdag! :)


Nu far vi!

Vi far om kanske 20min, men jag hoppas ni alla får ett riktitg roligt och skönt sportlov! HÄERÅ!


haha, bild från någon annan dag...

Isabella!

Ikväll har jag fixat desingn till BELLA kolla hennes blogg ;)


TIPS!


alla TRESemmé produkter är jätte bra enligt mig, men själv har vi bara haft shampo,balsam,hårinpackning och hårspray. Men dom får iaf 5/5 solar av mig hahaha.

Min dag


idag har jag varit till Jysk,my sports,gigntti & suomi soffa med mamma. Sedan for vi till mommo och moffa på fika, ringde till nosis, vi planderade att vi ska till öjje på onsdag, tog med mommo så for vi till plantagen, och sedan åkte vi hem,åt mat och nu har jag packat lite, ska packa ennu mer, och ska väl sedan titta på tv och chilla sedan och sedan> sova!

Svar:

nån bara om Today:
heter int e typ uppamlingsheat elr nå sånt? elr måst du ta om prove? ;o

sv: jo, jag menade uppsamlingsheat, för jag var sjuk då dom skrev det förra veckans torsdag.
Hoppas du skriver namn nästa gång!

Städa,städa varje fredag!

Bläää, ska städa mitt rum, alltså min svaga punkt. Men någång måste det väl röjas upp lite! ska inte ens visa er bilder av det, Ni svimmar nog då, haha nej skojja bara.


HAHAH, nosis trött i stan, och just nu är hon sjuk så krya på dej :)

Denna vecka.

Denhär veckan hr jag haft ganska aktiv uppdatering! Hoppas ni alla tycker det är bra och kul! Och bra med besökare har jag också haft!


gammal

Stockholm!


(google)
Yes på Sportlovet, eller på söndag åker vi till Stockholm! Då ska jag shoppa,shoppa & shoppa nästan så att pengarna tar slut...Men jag ska iallafall köpa en ny väska, och ringar! och tröjor hihi! Visa nog sekärt senare det jag kommer hem med, om jag kommer hem med något alls? hihi joo det tror jag nog ! :)
Och ett till + är väl att det alltid finns massa gott godis på båten!


fastlagsbullar

Idag gjorde vi fastlagsbullar på husli, eller jag gjorde i min grupp!


Och jag blev nog helt nöjd!..hoppas Milon&Lisa var det också hihi :)

inspiration.

Forever 21 Skirt, Bebe Floral TopLace Top From Random Shop, Ripped Short From Zara, Buckled Ankle Shoes From Jeffrey CampbellBiker JacketShirt From Ebay, Waistcoat From Charity Shop, Levis, Dreadlock?

Sportlov!

Light Grey Sweater From Www.Trixiave.Com
Lookbook.nu

Har kommit hem för en stund sedan, har ätit lite glass och chillat bara. Idag i skolan hade jag huslix3 modde och kemix2, första timmen var jag på hälsokoll, som alla har varit på, men jag hade glömt tiden så jag fick en ny, så jag var idag. Sedan andra timmen blev jag interjuvad, om mat reklamer. Och på modde var vi till bibban, och på FyKe körde vi på som vanligt.

FRÅGESTUND!


Fråga på nu alla! Ställ jätte många frågor till mig hihi :)

Hejhejhejhej


idag hade jag på dethär ( gammal bild ), bara att jag hade en svart topp. Kl halv fem börjar Elins resa till Spanien, Hoppas du har superkul! Kommer sakna dig en del också :)

Det kommer aldrig hända.

Tumblr_lflc45n51l1qfa1t7o1_400_large
Nu har jag äntligen fårr klart alla läxor för idag! Imrn far Elin till spanien, men hon hinner vara i skolan, Men jag kommer sakna henne SÅHÄR mycket! Men nu ska jag gå och duscha, återkommer kanske mer ikväll.

Today


Inte bild från idag, men jag hade på mig dendär tröjan idag.

Efter skolan gick jag ditrekt till biblioteket, lånade mer Yotsuba böcker och en typ "inredning tindning" till modde, vi skulle komma ihåg nån artickel och svara på frågor, så det är en av mina läxor tills imorgon, men har också Finska och Matte + att öva på hissa prov som jag har på omtagning, som dom hade förra veckan då jag var sjuk.
Så nu ska jag pysa häerå!

Godnatt bloggen!

Nu ska jag börja mig i ordning att sova, hörs mer imorgon! Hejdå och Godnatt!


hesa

Talangjakten i bilder!

Alla bilder är typ skitdåliga, det var så skit ljus och så satt vi så långt bak >< men några bilder vill nå väl endå se ? :)

Mina favoriter var kanske Sofia och Isak.

Sedan då vi slutade satt vi(jag och nosis) och väntade på bussarna där inne med Tilda & Janina!

hihi (=

vill ha!


En självutlösarfjärkontroll till kameran, skulle vara så nice med en sådan!

Nu är dom klara!

La till lite mer nitar på mina jeansshorts, så nu är dom klara!


Nu längtar jag bara tills jag får använda dem!

Godnatt bloggen.

Nu ska jag snart hoppa i säng, skriver hissa provet imorgon då, önska mig Lycka till!


Godnatt på er alla♥

Jeans shorts


La fast lite nitar på ett par av mina jeansshorts, men jag funderar på att sätta fast ennu mera.
Men vad tycker ni då?

Klicka på länken!

Här hittar ni bilder från igår, som är Nosis, Kommer kanske lite av mina bilder senare, men jag hann inte alls ha med min kamera så mycketså ja! Men klicka på texten i detta inlägg så kommer du till hennes blogg.

(haha sedan är det cocacola allt! haha..) :)


ikväll till Julia!

wiho, kommer bli så rolig kväll ikv, ska övernatten till solf, ska sova övar hos Julia, med Elin och Nosis. (de finns under länkar, kolla in deras bloggar!). Kommer bli super kul! Så kommer inte bli så mycket bloggning ikväll då och inte imr bitti heller. Idag var jag snabbt till stan med Nosis och....Mamma. Köpte present till Julia, men blev lite fel så ska byta den på samma gång vi åker dit. Jag fick iallafall med mig hem ett par turkosa utebyxor till min vita jacka jag köpte förra heljen, så nu är jag klar för slalombacken hehe. Men nu ska jag göra mig i årdning och jag hoppas på att alla får en riktigt rolig/mysi lördaskväll! hejdå!


och där har vi tjejjerna! ♥

4st ipod bilder!


hehe smutsig spegel?

haha från bilen (a)


haha inte den bästa kvalitén är ju bilderna hahaha.
Men aja NU går jag och fixar mig klar för att hoppa i säng!

imrn blir det kul!


tihi bild från lördagen!
Ska gå och sova nu så jag orkar med morgondagen som består av en snabb stads runda med mamma (också ska jag fråga om nosis vill komma med) och sedan på kvällen åker jag och firar Julias 14-års dag, tar med kameran så det kommer antagligen bilder senare då! Hejdå och godnatt på er alla bloggläsare!♥


Be happy

Iwearsin Blouse From Www.Iwearsin.Com, Monashe Wedges From Www.Monashe.Pl, H&M Sunglasses
lookbook.nu

tråkigaste kvällen 2011


usch ingen anar hur tråkigt det är här hemma nu, åååhh hejdå.

Komigen nu mina vänner..!


gammal

Någon som vill göra ngt ikväll? fasst jag är sjuk så är jag på bättringsvägar!

Nosis & Elin


Både jag och Julia var hemma igår, och då passade viss Elin & nosis på att ta egopics på skolans wc, jahaja hårda tag blir det då jag är tillbaka (haha).

i ♥ my iPod


Då jag kom hem frå fammo så somnade jag med ipodhörlurarna i öronen och vaknade nån gång lite över 4,
Nu har jag ätit och är ganska pigg. Då jag var vid Fammo stäkte hon plättar till mig, muuuummmmss!

Mot Fammo!

Tumblr_lgt34n6umm1qh94jyo1_500_large
Ska till fammo en stund, för hon vill sekärt ha sällskap och jag har inget annat att göra nu så hejdå!

Ny design igen..!


Hemma idag igen..har inte speciellt kul och mycket att göra, men men kan kanske åka till Julia imrn då, hoppas!
Fixade en ny design på noll-tid, men näe man kan ju aldrig bli nöjd! nåja denhär får duga en tid, bilderna är från weheartit som är på min header!

Videosamtal med Nosis


ikväll så har jag haft video samtal med Nosis på msn, som vi brukar ha ibland. Det blir inget hissa prov eller skola för mig imoron då, stannar hemma en dag till + att jag inte kan åka till julia på kalas *----* men hon skulle ha det på lördag eller efter sportlovet så jag skulle kunna vara med, så då är det lungt haha (=

svar på kommentar:

jessica om rosalimegrön:
var ha du hitta dide klockorna?
sv: http://www.retrostyle.se/butik/ 

want it





blääää, kommer sekärt att måste satnna hemma ennu imorgon, skit, då måste jag ta det första provet på omtagning....

Sommar

Hemma idag också, men ska väl fara till skolan imrn förat få hissa provet skrivet......nåja, kanske inte uppdaterar så bra idag heller.

Tumblr_lg40o4fzuo1qg3waqo1_500_large
Tumblr_lfwujovobo1qfae4ko1_500_large
167718_1614621760885_1096556387_31438109_6900744_n_large167898_10150145805590449_590640448_8318427_314708_n_large
vill ha sommarsommarsommar nuuuuuuuuu..! Någon annan som vill det också?

Förkyld

Jahaja fick stanna hemma idag då, föratt jag är sååååååå förkyld. Halv 11 kommer mommo & moffa efter mig, så far jag till dom ( i smedsby ) och äter, och ja är där nästan resten av dagen, elr ja till halv 5 typ. Nu ska jag ta min sista muffins och sedan ska jag gå i ide, hejdå!.......får se om jag orkar uppdatera mer sedan idag.


haha

RaNdOm

Beatriz magri tumblr.daisies are like sunshine to the ground ☀estanteria | Flickr: Intercambio de fotosDespacito y con buena letraThe truth is that you mindThe truth is that you mindღ 何時までも甘い ღ .:*・゜one in a millionLikes | TumblrK U M A L O V E S T O E A T ! !


rosalimegrön


Har velat ha en sånhär klocka sjukt länge! Men nu hittade jag en sida som sålde såna! Men jag vet inte om jag ska lägga pengar på en sån nu, för nu mittiallt har jag skitlite pengar (!) elr ja skitlite & skitlite, men jag ska spara dom tills vi åker till stockholm på sportlovet!

Glad allahjärtans dag!♥


Har helt glömt bort att hälsa alla min bloggläsare glad allahjärtans dag, men nu gör jag det! Hoppas alla har fått en riktit bra dag! Då man kom till skolan på morgonen hade alla skåp i hela skolan fast klistrat ett hjärta på sig, Där det stod nånting snällt på! På min stod det KRAM :)♥ med stora bokstäver, men sedan i slutet av dagen hade ngn tagit min lapp...jag som hade tänkt spara den! Men nåja sånt är livet! Men jag hoppas alla ska ha/har/har haft en riktit bra alla ♥ dag!

Fotboll

wiho, ska börja antagligen i fotboll igen, men Elin & Nosis! Kommer bli super kul, och jag har verkligen saknat den i mer ett halv år så nu blir det nya tag igen! Ser verkligen framemot dehär hörni!



oje, bästa sporten som finns, Lätt!

Jag befinner mig i läxböckerna!

Om ni söker mig så vet jag var ni hittar mig! Jo i läxböckerna ..har läst lite på hissa prov och nu blir det att räkna lite matematik och göra finska, Hajdo.

La Mode en Noir et BlancLa Mode en Noir et Blanc
im vintageLa Mode en Noir et Blanc
weheartit


+-

+ Vi ska ha inne gymppa imrn!
+ Har muffins (haha)
+ Julia har kalas på fredag

- kallt ute
- Hissa prov på fredag
- massa andra läxor

5441841697_d7741cbb55_large

Choklad muffins!

Julia ville ha receptet så visst kan jag fixa det! Klicka Här !


haha..kanske inte så fina då jag bakade dem..

Fast helt okej blev dom endå till slut!


och ja, finns det ngt bättre efter skolan, än en varm muffins och ett glas mjölk omnomnom!

Today


opsi, lite suddig bild, men idag körde jag på helt chill i skolan !
Btw, nästan -30 grader ute!

:'<<


haha gammal

nooo, blev inget slalom åkande idag p.g.a kölden, Skit också. Hejdoo.

Idag har jag sett ut såhär :



bild 1. Före jag for till stan med mamma
bild 2. Före jag åkte på filmkväll !

Det enda jag vill nu är att...

åka ut i backen!


åååååh, jag vill och åka slalom/snowboard nuuuuuuu! men kanske imorgon, ti öjberget, Ska fråga mina vänner!
Btw, skitnajs kväll med tjejjerna ikväll! Kommer sekärt upp lite bilder senare.

Dag 6 - Vilken är din favorit superhjälte och varför

haha, vet inte riktitgt, men kanske Nosis efttersom hon alltid hjälper mig då jag har något trubbel!


jahaja, där har vi henne också!

Var till Fammo ikv..


Gammal

Var till fammo ikväll, ,med mamma och pappa. Efter skolan åkte jag direkt till Nosis på fredas party haha nånä..
Imrn vet jag inte vad jag ska göra men det får vi väl se då, fast på kvällen ska jag till Trillingarna och fira dom!

Yes, we are


Dag 5 - En bild från någonstans du varit




helt ok skit bilder..men från Italien iaf, som vi var till förra året!

Dag 3 - En bild på dig och dina vänner


orkade int ladda upp mer bilder...haha och ja jag har nog me vänner en 3 st! men jag ska göra mina läxor nu så bajj baaj :)


Dag 2 - Betydelsen av ditt bloggnamn

Lixom om emilia därför har jag Aboutemilia! ;)

Dag 1 - Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv


Bilden är inte så ny, men jag knäpper inte egopics varenda dag..

1. Jag är född 1997
2. Förra sommaren var jag till Italien
3. Jag går i bokstaven " F "
4. Jag vill bli närvårdare då jag bilr stor
5. Fotboll är bästa sporen som finns + innebandy
6. Jag och min vän Elin är "BB-kompisar" Födda på samma natt, så vi brukade vara med varandra då vi var små ( och nu igen då ;) )
7. Nosis ( Amanda ) är den jag litar mest på i hela världen
8. Gillar inte alls att åka flyg
9. Jag byter favorit låt varenda dag typ, och kan lyssna på en och samma låt 100ggr/ dag.
10. Gymnastik,husli och slöjd är de bästa timmarna i skolan.

25

Dag 1 - Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv
Dag 2 - Betydelsen av ditt bloggnamn
Dag 3 - En bild på dig och dina vänner
Dag 4 - En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 5 - En bild från någonstans du varit
Dag 6 - Vilken är din favorit superhjälte och varför
Dag 7 - Korta små mål för denna månaden och varför
Dag 8 - Något du varit stolt över de senaste dagarna
Dag 9 - Låtar du lyssnar på när du är glad, lessen eller arg
Dag 10 - Mitt första julminne
Dag 11 - En bild hemifrån
Dag 12 - En till bild på dig själv
Dag 13 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 14 - Min garderob
Dag 15 - Smeknamn du har och varför du har dom
Dag 16 - Min favoritbok
Dag 17 - En bild på något som gör dig lycklig
Dag 18 - Vad gör dig annorlunda från alla andra
Dag 19 - Någonting jag vill ha
Dag 20 - Favoritrecept
Dag 21 - Vad kan man hitta i din väska
Dag 22 - Din favorittid på året
Dag 23 - En bild på dig från förra året och det här året, hur har du förändrats
Dag 24 - Vad har du lärt dig denhär månaden
Dag 25 - Din favoritsång

Vi ska se hur dethär går, eftersom jag inte har varit så aktiv de senaste dagarna..

RSS 2.0