of to helsingby




Drar till helsingby över natten till Janina men mina fina vänner, Nosis,Elin,Julia,Misse,Lina & Tilda! :) kulkul kommer det att bli! hejdå, ha en bra dag!


Hos nosis

Jätte kul dag igr, efter skolan åkte jag och nosis till stan och träffade Emilia! har så längtat att träffa henne! Sedan gick vi i några butiker, sedan kom sandra också, vi for till waynes och åt en torr chokladmuffins & så åt vi på mäkken också, hhehe. Sovde över hos nosis denhär natten också, och det är skit länge sedan vi har varit med varandra! typ 3 veckor? och idag ska jag till Villan, hejdå! :)
 


Dimma


Onsdag



Finska prov läsning ikväll då, så jag kommer inte att blogga mer idag tror jag bestämt. Men jag hoppas alla önkar mig Lycka Till! heheh, för det kan behövas.


tilddaaaa

mat(hilda) om mee like:
VAARIFRÅN

sv; från H&M 4,95 tror jag ! :D

myys


 
 Ska sova en stund tror jag, och sedan ikväll blir jag väl tvungen att läsa på finska prov, blä.


idag


Jacka H&M | Jeans Carlings | skjorta H&M


Tisdag 19.4.2011



Idag fick jag min självutlösare, så nice! rekomenderar verkligen att köpa, jag kommer använda den jätte mycket! Idag i skolan var det tråkigt som vanligt, vi bytte platser,som vi ska ha i alla klass-rum (!) Och förstås kommer man längst fram. Jag som alltid har suttit längst bak men aja hejdå med den platsen nu då!


mee like


vårfest...?


 
 ..?
 sista och första gillar jag mest.


Bilder


tråkiga bilder, men hade inget att roligt att fota.


Äntligen!

Äntligen funkar allt som det ska! ska bara säga till Nosis att hon ska fixa bilden & texten på sidan så är allt som vanligt igen! yess..
Tumblr_ljq2me3bd41qj4th2o1_500_large
weheartit


hemma idag igen..

Hemma idag igen då, har varit i skolan 2h denna vecka..Har inget alls att göra..

gjorde just två stycken knäckebryyyyyyön! namnam


självutlösare


wiho, denna är på väg hem till mig! Jag & Milon delade på frakten och beställde varsin.
Sidan hittar ni här.


-

Ska försöka fixa så att det funkar att kommentera idag!

nu..




Nu ska jag öva på BiGe prov ennu en gång..har läst det jätte många gånger men jag kommer endå inte ihåg nånting av sedan vad jag har läst! Så nu ett sista försök, för imorgon åker jag och skriver det!


rosa..


jag ska nog köpa en rosa, hehe nosis berättde också att hon & Isabel skulle ha en dag då dom har på sina så jag är med då hihi :)))


Sjukling fortfarande...


 jeah, såhär har jag sett ut dom senaste dagarna..har inte haft på annat en pyjamas yeey...Imorgon åker jag sekärt till skolan, förat jag måste skriva geogrefi-provet som jag inte kan typ nånting till! bläääää. m.å.s.t.e ö.v.a!


kommentarerna..

...nu förstår jag varför kommentarerna har lämnat bort på min blogg, Då man ska klicka på kommentera så står dett att sidan inte funkar eller något i den stilen iaf, alltid ska det vara problem med något men ska försöka fixa det! Sejjer till då allting är som vanligt igen!

Rosa eller blå?


Ska fråga mamma om vi kan köpa en onepiece till mig, hehe! Men vet inte riktit vilken färg jag gillar mest,för jag gillar båda jätte mycket, men vilken färg skulle ni ta? :)

Jag vet..

Jag vet att min blogg har blivit lite tråkig och dåligt uppdaterad på sista tiden, men har inte haft tid och nu är jag ennu till sjuk, så har inte just nu så stor ork att blogga, inte heller över hela huvutaget att vara på datorn. Har mycket med skolan oftast också som jag borde satsa mer på! Så därför kan jag vara lite seg med bloggandet. Och det skulle inte vara fel med lite mer kommentarer, vart har dom lämnat på sista tiden..?
 


sjukling

Har blivit förkyld igen, uach vad dåligt, är ju sjuk hela tiden...Aja det var jätte rolig kväll på lördagen, måååste göras om! Nu sitter jag här i pyjamas och stockad näsa, yee.


Hon är kommen..!


 CHICKEN TECHNO!!!


just nu!

Muffinsarna är i ugnen nu, jag & amanda ska göra glasyren snart så ska vi åka till Fammo och bjuda på cupcakes! :) ikväll ska jag sova över hos Nosis eller jag hos henne, vi vet inte ennu men vi får se det senare! hör av mig iaf hejdå!
Cupcake-faces-cupcakes-396299_1024_768_large
weheartit


Idag!

Idag fotade jag och nosis lite, som ni ser så fick jag mig en egen header! super bra! ikväll ska jag antagligen bara vara med min familj, men imorgon kanske men bara kanske åker jag till solf och sover över! hoppas!
Ska laga cupcakes med min storasyster ikväll tror jag, jätte länge sedan jag gjorde såna så omnomnom!

 bild från idag.


Lite nytt!


(jätte dåliga bilder men dom är tagna på ca. 0,2 sekunder...)

Var till stan efter skolan med Elin, fyndade en ny vår/sommar jacka vid H&M, och så köpte ett par vita converse, eller mja, mamma köpte dom till mig. Skönt med alla prov undan denna vecka nu, och rella-provet idag gick lite sisådär, men aja, hörs!


Klicka på bilden!


 klicka på bilden förat komma till Elins nya blogg!


black and white

Tumblr_lig8qna7cf1qaj6i0o1_500_largeTumblr_lgx567qbwu1qcyloso1_500_large

Tumblr_lj89jqnlr01qg6z6no1_500_largeTumblr_lj817txxqh1qdaqa6o1_500_large
weheatit


ge mig sommar nu!


onsdag 6.4

Idag i skolan var det helt okej, engelska,musik,hälsokunskap,rella,matte & modde, var till bibban på modde, Elin och jag tog finfina bilder haha! annars hände int så roliga saker idag, en helt vanlig tråkig onsdag. Nosis och Julia var hemma idag så det gjorde väl dagen ennu sämre, och nu känner jag att jag börjar få sjuk hals också, bajs!
 
Krya på er!


Tack!

Alla tackar amanda (nosis) förat hon fixade min prfol bild, och infon om mig på sidan om! :)

 
 (kommer att börja ladda upp bilderna i storlek 900 tror jag)


Rella prov

idag skrev jag modde provet, allså 1/2 prov kvar denhär veckan då, så ska öva på rella ikväll..


Glass i stora lass

Kom just hem från skolan, nu ska jag äta glass i stora lass! namnam!

:)


weheartit

Tumblr_lj3u7ssb571qehdyjo1_500_largeTumblr_lfr9debogw1qceb3ro1_500_large


Big gils don't cry...

Kom just hem från hvc, som jag for till efter skolan. Var dit förat jag har haft sjukt i mitt öra den senaste veckan, men det är nog bra nu typ. Ska öva-öva-öva på modde ikväll! ska ta en snabb powernap nu HÄERÅ!


vad tycker ni?


det ser ut som en kjol,men det är shorts, dom skulle passa bra till typ en vit tröja med 3/4 dels ärmar! Ska prova dom nästa gång jag åker till stan och får se om dom får hänga med hem! :)
Tycker ni dom var fina då?


Glömde att berätta om igår

Gårdagen:

Jag hade sovit över hos nosis, så jag vaknade där, sedan så lagade vi nudlar, var på datorn och sånt. Sedan for vi til mig en stund och sedan till minimani efter en frödinge kladdkaka omnomnom! for tillbaks till mig och åt den och övade pickolite på modde-provet, eller ska man ens säga öva? njää vi pratade typ bara...Sedan åkte hon hem och jag var på datorn typ hela kvällen, alltså helt ok chill dag ? :)


modde&rella prov

Denhär veckan har vi Modde&rella prov,blää. Har övat lite på modde, ska läsa igenom lite rella också, sedan ikväll far jag till nosis och kollar på meangirls 2 som hon har laddat ner idag. Men nu ska jag fortsätta öva på prov tror jag, elr ja kanske först efter maten, aja men hejdå!

vita vonverse!

yes, mamma ska köpa ett par vita converse till mig! TACK MAMMA! :)


weheartit


...........................................................................................................................
älska är lika starkt som att hata.

Nytt från fredagen!


Blåa jeans - Carlings 39.90 euro

2st hål till i örat - 20 euro

(bilderna är tagna med min digikamera)

xx


New


7.50 euro

17.50 euro

selvä päivä

Ska snart gå och sova, eller egentligen kolla på tv&höra på musik och sedan sova! Hörs mer imorgon! Godnatt!


mys-kväll

why?

Varför kan jag inte laga youtube videor här på bloggen ? :'((

-


Lite hjälp skulle inte skada? Stilen jag har i alla mina inlägg är så tråkig.

looove


Dom finns fortfarande i mitt ♥!

webcaaaaam


jeeaah vad kul att kolla på gamla webcam bilder, usch vad fula alla är, ska nog ta och radera heela bunten. Avslutade iallafall med mina fina röv-pepparkaka!

Dagens vill ha!


vill ha
måste ha
ska ha
.................
ska fråga mamma..

massa saker..

Denhär veckan kommer jag antagligen inte vara så aktiv på bloggen, eftersom jag har 2 prov att läsa på och sedan ska jag till solf över natten tror jag nästa helj. Men visst kommer jag slänga int något inlägg under veckan, annars fixar jag nog sekärt tidsinställda! ha det bra,hejdå!

Ellinor!

Pratar med Ellinor på msn nu, vi har inte pratat sedan julfesten i skolan förat hon har flyttat till Italien i 1½ år!
Men jätte kul att höra vad hon har gjort å hur hon har det där! :)
http://ellihej.blogg.se/ hennes blogg! :)

Kissie-läppar


Shyssta kissie-läppar elr ? ;)

aaaaaarg

är så arg så arg nu på mamma! ÅÅÅÅÅÅH

)#%/("=)&#")&?/"U?U!ÅÌ%058/%&?/=¤=`?"(!=(%


-


Hos nosis!

har sovit över hos nosis igen, haha som alltid? :D

HAHA finfina bilder hörni!

gjorde 2 hål till i örat igr då också! :)

RSS 2.0