imorgon


eller

google bilder!

Imorgon efterskolan ska jag och mamma åkta till stan, jag ska göra ett till hål i örat, men jag vet inte om jag ska laga som på bild 1 eller som på bild 2...någon som har lust att hjälpa mig så får gärna lämna en kommentar! :)

omnomnom!


nuuuuuuuuuuu!

hemma...

..från skolan! har nog aldrig varit lika trött någonsin som jag var idag, annars har vi haft en jobbig skoldag, men plusset på slutet var att vi fick gå 5 min tidigare jeah! då jag kom hem så bakade jag och amanda muffins omnomnom! Nu ska jag ta och sova en stund tror jag bestämt eheh hejdå!

arkivbilder!

hej hej

vilken dag....har vart super trött och hungrig hela dagen ,_. och så kommer int jag,nosis elin & julia kunna göra ngt på heljen för elin&julia skall till deras villor, och ja...har just gjort mina läxor och nu ska jag bara chilla ikväll och gå och sova tidigt! och vi kommer ha massa prov i 6 veckor framåt yees!


plöpp

idag har jag sovitx2, vait ute och gått, gjort läxor och såndär vanligt....kul liv, haha nånej. Men har inget spec att blogga om just nu så ni får stå ut med min tråkiga vardag.

sötsnobbkatt haha

Läxooooooor

har redan idag hunnit somna 2 ggr, varit hos mommo och ätit och varit till piffi och köpt godis. Nu har jag MASSA läxor att göra..

en karta i BiGe som har sekärt 293095790 saker man ska kunna!


snart!

kommer bilder riktigt just från igr&idag upp på bloggen, men ska se bigbrother först! (=

bla bla bla


Godmogon!


Vaknade halv 12 och så gick vi och lagade chokladkräm, omnomnom! Nu är vi ganska trötta och bara typ chillar..
uppdaterar mer senare!

Svar på kommentar

Anonym om Nytt idag!:
varifrån e örhängena? (:

svar: seppälä ! :)

Vill ha! :)

Idag fick jag prova Adelinas blixt ,SB-600, Den var super bra! skulle vila ha en själv men får nog vänta på lite födelsedags pengar isåfall..Men den var jätte bra ! :)





Ska sova över hos nosis en natt till!

haha, ska sova en till natt över hos nosis föratt hon vill inte vara ensamm hemma, och vi orkade inte åkta och sova till mig. Vi var till stan snabbt idag men köpte inget, förutom varsin ansiktsmask. Men har med kameran idag så kommer sekärt upp bilder lite senare :)

Åker till Nosis och sover..

Var nog i skolan idag, åkte hem efterskolan och städade/städar rummet. Åker och sover över hos nosis ikv eftersom min storasysters kompisar skulle visst invadrera vårat hus ikväll&över natten, haha! :) Men nu ska jag höra på musik & dammsuga, ha en bra freeeedag! :)

Sjukiling!

blev att stanna hemma ida då, men imorgon måste jag till skolan!


Vilket är snyggast?


Gillar typ alla lika mycket, men zebra kanske mest...men kan ju inte bestämma mig! hjälp mig..?

Länge sen sist!

Hej på er alla! vill bara säga att jag har haft jätte dålig uppdatering, men jag har haft läxor, varit med kompisar och sånt, så hoppas ni godtar min ursäkt hehe :) aja men idag hade jag på mig riktiga jeans i skolan, som jag sekärt hande sist för kanske 1 år sedan? haha, annars har jag bara haft leggings,fakejeans & chinos. Jag är sekär på att jag har bilvit sjuk, det rinner ur mina ögon,massa huvudvärk,varm, mår dåligt och är trött! så blää...:'<

nu solsidan!

nu ska jag kolla på sista avsnittet av solsidan! ha det bra!

nystädat ! :)

mittbening? nej..

jag tycker mittbenig är jätte snygg på många! men på mig kanske det inte var det så snyggt, elr jag passade inte så bra..

hahah utan smik och allt, och på andra bilden kan ni ignorera mitt ansikte! Men vad tycker ni? är jätte taksam över de som kommenterar! :)

Godnatt bloggen!

Bloggar nog inte mer ikväll, så godnatt alla läsare! :)
sthlm, dålig bild,men hade inte med min systemis..


Någon annan en jag...


.....SOM STORLÄNGTAR TILL SOMMAREN !

Ny städat rum!

Skönt med ett nystädat rum, och resten av kvällen ska jag bara mysa. Kanske slänger in ett inlägg till ikväll också :)

Körde en gamling.

nu

Ska nog gå ut och göra något kul, men är ganska trött..Men aja hörs! :)


Nytt idag!


dåliga bilder, Idag var jag till stan med mamma, och igår var jag med Elin&Nosis men då hittade jag inget. Men idag fick jag med mig hem ett par örhängen,ettbälte och chinos!

Längtar!

åååh vad jag längtar till sommaren! Jag å eb planerade massa vi ska göra i sommar, kommer bli yber kul med sandra,eb,nosis,elin & julia och massa annat folk! asså shit vad jag längtar!!

Hela dagen lång med nosis!

Har varit med Nosis hela dagen nu, har även ennu en ogjord modde,fyke&husli läxa..Hos nosis badade vi bastu och chillade! Just pratade vi på skype, och nu ska jag se om något nytt bibrother har kommit ut, men aja hejdå

Nosis är här!

Efter skolan kom nosis hit och vi bakade kladdkaka, omnomnom. Nu ska vi höra på musik & käka så HÄERÅ!


Matteprov


har övat matte ikväll då, som inte vill gå in i mitt lilla huvud, så jag tar provet på talang! Huvudsaken man försöker...

svar

hej jag undara hur mycket dit löshår kostade och vilken sårt du köpte

Ganska många som har frågat redan, men det kostade 80euro & minns inte riktit vad det var för färg, men det är iaf äkta hår så jag kan platta och locka det hur jag vill. Men det finns syntetiskt löshår som är lite billigare, men det kan man inte platta osv.

Bigbrother

Kom just hem från skolan och nu ska jag se på bigbrother!


Idag:


Isabellas bild!
Idag var vi i parra då, var jätte roligt att få åka med alla sina kompisar! Föll typ bara 2 gånger och bussen var helt ok,fasst jag somnade på vägen hem hehe.

snart solsidan


Parra imorgon!

yes, imorgon åker vi till parra från skolan, kommer att bli super kul! Ska ta med digikameran så ni får se bilder också sedan. Nu ska jag gå till fammo en stund, hejdå!

;)

Sovit över hos nosis

Inatt har jag övernattat hos nosis, vi skrattade precis hela tiden igr, och så har vi laddat ner skype så vi var uppe till 5 och skypade med paro&max hahaha. Idag ska jag läsa på matte prov lite, och annars så är det filuftsdag vid rinken så jag å nosis kanske åker dit!

>stan

Nu ska jag gå i duschen, sedan fixa mig och sedan åka snabbt till stan med Nosis! Har såå stor lust att shoppa nu haha. Men jag hör av mig lite senare idag, Ha det bra!! :)

haha nån bild från sommaren vid jungsundplan.

15e bilden: En bild på barndomsvänner.


Jannica & Nosis

Jannica och jag bodde på samma ställe då vi vara små, eller vi bodde vid "radhusen" så vi var ganska mycket med varann då. Och hennes mamma är dagmamma så jag var där ibland om dagarna! och vi t.ex. hällde ut all ödlemat, och lossades koka den hahahha.

Nosis träffade jag vid klubben, alltså klubben gick man i på samma gång man var dagbarn. Vi blev bra kompisar och sedan idagis började vi åkta till varandra och sedean dess  har vi varit bästisar!

Fredag!

Äntligen fredag, denhär veckan har gått med raser fart tycker jag, och nästa måndag åker vi till parra med skolan yeye! Nosis kom hit efter skolan och nu har jag ätit och ska kolla ett bigbrother avsnitt innan jag åker till alskat föratt vara barnvakt med min storasyster! Har inga stora planer imrn, eller jag skulle bara med Nosis klockan 1! :) Men jag hör av mig!

*

Jobbigaste skoldagen på hela veckan idag,men idag var det inte så jobbit faktist, och imorgon är det fredag wooho. Åkte till nosis efter skolan, haha som alla andra dagar? aja, ska snart äta och sedan ska jag väl kolla lite i läxböckerna, nu ropade mamma att maten var klar ! yes..

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


HHAAHHAAHAHAHHAHAHHAHAH ULLIS MINNS DU ? 8)

Har varit med nosis hela dagen!


Jag och nosis har varit med varandra sedan halv 9 på morgonen till halv 10 på kvällen, så ni förstår varför jag inte har bloggat,vi brukar oftast glömma bort att blogga när vi är med varann! men iaf tråkig dag i skolan idag, hände ingenting, efter skolan åkte jag då somsagt till nosis och ungefär halv 5 - 5 åkte vi till mig.

fastlagstisdag

opsi, blir lite tajt med uppdaterningen på skoldagarna. Men ska försöka fixa kanske lite tidsinställda inlägg på dagen? får se. Men iallafall så gick jag till mommo&moffa efter skolan, vi åt mat där och sedan somnade jag. Läste på religion förhör då jag kom hem och somnade igen..sedan gjorde jag matte läxan och städade marsvinsburen, och resten av kvällen ska jag bara chilla! Tror jag ska se på 2 stycker bigbrother avsnitt ikväll, fast först duscha! Ha det bra! (kanske återkommer ennu ikväll).

Och jag har föresten ätit 2 sycken fastlagsbullar idag, omnomnom.

Big Brother


har kollat på 5 avsnitt sammanlagt idag, men nu ska jag gå och sova, så vi hörs imorgon! :)


BÄST


min dag!

Hej på er! Bloggen har stått lite stilla idag...Men har varit i skolan och sedan åkte jag till nosis efter skolan och vi fotade och kollade på bigrotherx3 så braa! Sedan kom hon till mig och så åt jag och så gick vi ut en stund och sedan var vi bara här inne och lyssnade på musik! Och nej vi har ingen läxa tills imoron, je.

gammal

Dagens!



ha en bra dag! :)

12345


Godnatt!

13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.


Italien

Roligt med läsarrekord!

Jätte roligt med läsarrekord idag! (på denhär bloggen). Om en kvart börjar solsidan så ska fixa lite och äta och borsta mitt blöta hår för jag var just i duschen!

bästa serien! :)


12e bilden: En bild på din vardag.


skolan,komppisar,och nosis somnar..

3





11e bilden: En person du kan berätta allt för.


10e bilden: En bild på din favoritplats.


på vintern, slalombacken och denna bild är från ruka2010

på sommaren stranden, hade ingen bättre bild därifrån.


P H O T O


Ut&gå


Jag ska gå ut och gå med mamma på isen,och sedan vid 5 kommer Nosis hem från villan, så då skulel hon typ komma hit. uppdaterar mer sedan idag hejdå! :)

x


Komsi komsi sommar


Flera bilder är lite semre kvlité, men fick min systemkamera först i mitten av sommaren.

Såhär sminkar jag mig:


Flera i skolan brukar fråga mig vad jag använder för smink så jag tänkte visa er.

Jag brukar inte använda många olika saker, men jag börjar alltid med att lägga lite foudaiton, sedan drar jag med mascara borsten tills jag är nöjd. Ibland brukar jag stoppa lite (bara lite) vitkajal vid ögonvrån, och om man vill att sina ögon ska se lite "öppnare" ut så kan man stoppa lite vitkajal straxunder ögonbrynet, men inte så att det blir någon rad eller så, och sudda ut det lite.

9e bilden: Någon i din släkt.


Min kusin, Josefin, och hennes blogg hittar ni här!

Ut

Nu ska jag gå ut och bygga snötunnlar hihi :) Vi har så mycket snöhopar på gården så Let's go! Tar sekärt med kameran ut också så ni får se lite bilder senare.

Nytt idag


Ikväll:


ikväll har jag inte heller gjort mycket, chattat med kompisar och ätit chipo hihi. Ska snart börja dra mig till sängs, och ska fråga mamma om vi kan åka in till stan snabbt imorgon! Ha det bra!

H&M


Svar:

var ifån har du köpt hårföllängningen ?

svar: http://www.rapunzelofsweden.se/

winter


8e bilden: En person som du saknar.


Elin! Du får nog ta och komma hem från spanien nu!

Fredagsmys

Jahaja, fredag igen då! Sportlovet har gått dunder snabbt, blää skola på måndag då igen. Men nu ska jag kanske hämta chipo&dipo och kolla på tv.

städning,blää


Nu ska jag städa mitt rum,damsuga och torka damm, kanske jag tar och röjjer upp min garderob också? näe vi får se, för det är ju ett annat kapittel >__>

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


tagen med min gamla kamera.

Maten är klaaar!

Yes, nu är maten klar, vi lagade tortillas, omnomnom. Nu ska pappa bara komma hem så äter vi!

F5

klicka F5 om ni inte kan se den nya designen! Och vet ni hur glad jag skulle bli om jag skulle få kommentarer vad ni tycker om den? Jo jag skulle bli jätte glad, och på samma gång få veta vad folk tycker.
Nu ska jag och storasyster gå och laga mat tills mamma och pappa kommer hem från jobbet.


6e bilden: En bild på ditt syskon.


HOPPAS hon inte ser dethär, för då är jag död...Mn min syrra är BÄSTBÄSTBÄST! (bättre en alla andras! ;) )

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


haha denhär bilden är typ 2 år gammal...enda bilden jag hittade nu såhär snabbt...många kanske skulle ha velat se mitt ansikte, men kanske en annan gång! :) haha..jag minns hur rolig jag och nosis tyckte denhär bilden var rolig..

4e bilden: En bild på något som gör dig glad.



Mina fina vänner gör mig jätte glad!

resa

musik


och mina husdjur!

obs..nån e boss där i bakgrundin..

LIDL

Var med mamma och pappa till LIDL ikväll för jag hade inget annat att göra, nu chattar jag på msn för fullt med massa. Idag har jag inte gjot mycket, för jag for inte till Nosis. Men vi hörs! :)

Jag tackar inte nej!


omg, jag är lite kär i alla dessa saker! Skorna gillade jag inte riktig förr men nu älskar jag dom! Och allt annat med! Skulle passa yber bra till sommaren dehär!

3e bilden: En bild på någon i din familj.


Min storasyster, hon är lätt bäst! även om vi bråkar ibland...

2a bilden: En bild på dig själv.


Makaronilåda


jag sitter och äter makaronilåda, och ska snart börja gå iväg till nosis,eller jag kanske cyklar. Vi ska fota så det kanske kommer en ny header ennu idag! och jag har fotat det jag köpte i stockholm nu, så det kommer att komma upp på bloggen senare idag. Men ha en bra eftermiddag!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



Nu ska jag också..!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på något som gör dig glad.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på ditt syskon.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: En bild på din favoritplats.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En bild på barndomsvänner.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En bild som du är nöjd med.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


2 bilder från igr!



Igr var det sjuk roligt vid öjberget med nosis! Vi skrattade och allting! vill åka igen på sportlovet men hon ska till villan så vi kan inte : <


Next -> öjje med Nosis!


gammaal.

Jepp om en stund (45 min typ) ska vi åka dit, så vi syns då jag kommer hem! hejdå!

svar från frågestunden!

vilken hårfärg skulle du vila ha?
Lite ljusare och inte lika "rött" som mitt hår är nu typ..
 vad skulle du göra om du fick 1800 €?
hmm, jag kanske skulle köpa en mac-dator och shoppa, och köpa en iphone.
 din högsta önskan?
hihi, ja finns ju massa saker, men att vara rik skulle ju inte skada? :)
 vad ville du bli då du va liten? :)
Typ frisör..:)favoritmat ?
Tja, makaronilåda och tortillas
vart skulle du helst vilja resa?
JAPAN&THAILAND
bästa filmen?
shit vilken fråga,har massa favoriter!
favorit "högtid"(om jul, midsommar, påsk...)?
Jul gillar ja mycket..
pizza eller hamburgare?
Hamburgare
vilken person skulle du helst vilja träffa?
helst...detdär var också en svår fråga...*funderar*
favoritämne i skolan?
gy,husli & slöjd!tycker du om mina gula byxor?
juu
sko du vila het ursula?
heter väl he redan?
ho sir din drömkille ut?
hihi, längre en mig, lite små ruffsigt hår och bra klädstil.....
Ja vet allt,men ändå :)e du hetero?
HAHAH nä.
tycker du om din syster?
jep, jag tycker jätte mkt om min storasyster!
ha du nå husdjur?
katt och marsvinx2
vem ha du på G me eller vem tkr du om?
hehe, typ ingen, och det andra tror jag att jag skippar att skriva i bloggen!
va heter du i andra namn?
fannymaria
vem e din bästa kompis?
Nosis såklart, men Julia&Elin står också väldigt nära.
tycker du själv att du är fjortis?
haha nä.va ska du ta för tillval? :) både a & b.
Jag tog gy,husli och slöjd hehe chill, och som b tog jag yoga&och silversmide och idrottsglädje som reserv!
e din ipod touch bra? hahaha 8) berätt nå om den, hihi ;)
hahah, jo den e jätte bra! Lite svårt då int jag vet jag ska berätt om den, men jag tycker den e bra iaf!
 din blogg e jättebra sötisemilia!<3

vissa frågor fick inte så bra svar, men nu har jag inte tid längre så hejdå! :)


RSS 2.0