><


Jag sitter och äter glass och studerar in massa länder vi har förhör på imårgon! + ett Finska förhör, Jee!

Jag vill ha...

..Bruna Linser!

Så snyggt! ska nog köpa nångånt i mitt liv..haha

Min morgon!

Vaknade typ halv 11-11..Sedan åt jag en smörgås och gick i duschen, och nu sitter jag här, framför datorn och glor igen..


HAHAHA kolla på mitt hår! Ennu vått men haha :) Ska på kalas idag till kantlax och oja tar med min kamera, så vi hoppas på lite bilder senare!

No more..

Ska gå ut och gå med mamma nu tror jag, har inte bloggat så mycket idag, men så är det!

-
btw, skaffade mig en ny header, en bild från Italien..Från då vi var där i somras! Härlig place ska ni veta!

Fredasmys!

Har inte bloggat idag, har bara inte orkat. Var till fammo på mat idag, och så har jag sovit lite.....inget annat?

fäädi bild
Så hiimla ful webcam bild men orkade inte ta 3475938798 stycken!
Btw, vart har alla kommentarer försvunnit ? :(

Bra dag! :)

Hej alla ! Har inte hunnit blogga idag, först skolan,stan,mommo & moffa, läxor och duscha! men nu har jag tid och blogga! köpte en tröja och en ring i stan ( kommer bilder senare! ) Men hade iaf en skitroligdag idag, med dom bästa ! ;)♥


En bild från idag, Elins bild!

Godnatt bloggen!

Dags för sista inlägget idag då, imorgon kommer kanske inte så mycket bloggning föratt jag ska till stan efter skolan och sedan ska jag göra läxor! men sekärt hinner jag med ett inlägg imrn! Och ja Imrn far Isabel till stockholm, så hon slipper resten av denhär skolveckan!...vilket som sko va nice! hihi men hejdå! :>


Isabel Fick stå för bil idag då hihi :) Kolla hennes blogg : http://busunge1.soclog.se/p/ :>>>

Läxor check!


kusiner♥

Har just gjort alla läxor, och sovit har jag också hunnit med, så ikväll igen kommer det bli svårt att somna!
okey, yes nu är det sekärt att vi ska till stan imrn wihoo!

Läxor check!


kusiner♥

Har just gjort alla läxor, och sovit har jag också hunnit med, så ikväll igen kommer det bli svårt att somna!
okey, yes nu är det sekärt att vi ska till stan imrn wihoo!

Har just ätit!

Th_500_1445_1295999824_2nh4591_large
Bild från we♥it..

Har just ätit, och snart ska jag väl börja öppna mina läxböcker...har engelska,matte,hissa och finska, men jag kan inte göra finskaaa....eftersom jag var sjuk igr.

Min dag!


+++

Tumblr_le80pgcscq1qddmmjo1_500_large

usch så kallt ute !

Bussen kom en kvart försent idag! usch vad alla stod och frös, och då bussen kom pressade alla bara in i bussen haha. Men nu är jag iaf hemma, har spelat cityville på facebook och hade 32 energy! wiho. Och imrn bilr den stan med Julia,Nosis och Elin ♥ nice nice!


usch vilken dålig bild, men min kära dator iaf (L)

i like


Good Girls Go Bad!


Gammal cam bild.

Imoron far jag antagligen till skolan, fast jag mår liiiite dåligt sa mamma. Nu ska jag glo på lite kläder från H&M,gina osv. Hörs!

Läxor Nosis Läxor!


Hahah ignorera min stil eftersom jag skrev på mjukt underlägg, men Nosis dethär är till dig, som antagligen har ingen koll alls på vad vi har för läxor!

svart&vitt


Så nice med min dator!


Så nice med min datooor, nu ska jag se på gamla bilder (och lägga in massa bilder), ladda ner itunes,chilla och kanske laga en tillfellig header!

Sjuk men endå glad!

Hej på er alla, stannade hem från skolan idag, mådde så dåligt. Men JUST KOM MIN DATOR HEMM! GIIIISSAA OM JAG ÄR GLAD ! hihi har inte sett den ennu dethär året! Men nu ska jag se om alla mina gamla bilder osv finns kvar i den! :)

Want it!

Elin Zip Peak Performance Tröjor Lila
Elin Zip Peak Performance Tröjor Rosa
Elin Zip Peak Performance Tröjor Blå
sportamore.se

We♥it

Tumblr_lfhoxtjqyh1qcfbnfo1_500_large
Tumblr_lfhodv7sqy1qaay1oo1_500_large
Tumblr_lfhojx2s7c1qcfbnfo1_500_large
Tumblr_lfhoadhb2x1qaax1mo1_500_large
Tumblr_lf34gitsqh1qg40teo1_500_largeCimg3748_large
Tumblr_lca8i95krt1qal89yo1_500_large


Bilder från fredagen!











ALLA BILDER ÄR NOSIS -> WWW.ABOUTAMANDA.BLOGG.SE
Jep, men iaf dom kom hit ca. 6 på kvällen och hade med sig massa godis och mums, vi kollade på skräckfilm och så var vi uppe hela natten, Nosis & Julia somnade, och jag och elin var vakna, vi var på facebook på min ipod haha, och låg och skrattade åt dom andra då dom sov...haha vi måste göra om det!


HAHAHA

Tumblr_lfhiaehstd1qedlvdo1_500_large

gaah,

Har inte orkat göra hissa läxan ennu........bajs.

2 st bilder fån nån gång kanske för 2 veckor sedan (::

Snyggt från H&M


Ska ta och fråga mamma om vi kan beställa, iaf den randiga tröjan med spets,kavajen, och kanske väskan. Den rosa klänningen skulle vara ursnygg till kavajen typ på vårfesten..okej så länge i förveg ska jag inte börja planera. Men en ny bikini skulle jag också behöva. Och btw hörni, jag tycker gula tröjor är sjukt fina på sommaren!

>

Ska börja göra min hissa läxa snart, usch va massa frågor man skulle svara på! Vet inte om jag far till skolan imorgon men vi får se kanske, om jag mår bättre!

Tumblr_lextcnncct1qdbbywo1_500_large
we♥it

Ge aldrig upp!

Tumblr_lfacxd2mbn1qcsk7wo1_500_large


Ny design..

Men texten på headern blev suddig, har ingen aning varför ? men nåja ska kanske börja blogg igen. Idag har jag bara chillat hemma förat jag är typ sjuk, men japp hajdo.

gick visst inte att ladda upp bild idag...

Jag saknar min dator!

Hej på er alla ! ni märkär att min blogg har varit trög de sista dagarna >< men jag vill ha tbx min dator....som är på reparering ennu. Men så ska jag också fixa en ny design! vi Hörs!


byme


Mys och musik


ikväll har jag gjot exakt ingenting, har typ bara chillat...och imrn far jag till smedsby och sover. Men jag hör av mig!

Nån plats där ingen ser..

Tumblr_ku8xhfrm9m1qa20ryo1_400_large
Rawr_by_karbar-d35ycyc_large

Petra vinnare i blogg tävlinen!

Bästa hårinpackningen ever !


haha, google bild.

Petra vinnare i blogg tävlingen!

Vinnaren är.....

PETRA ! Såå stort grattis till dig Petra ! Kommer och länka till dig i varenda inlägg i en vecka och så finns du på länkar också. ( klicka på texten i inlägget för att ni ska komma till hennes blogg )

Tävling avslutas ikväll!

Hej alla! Ikväll kommer jag att välja ut en vinnare i tävlingen! Så ni får hålla göonen öppna. Men jag sa att jag skulle ladda upp bilder också fån då vi var och åt till Härmä på mommo 70-års kalas, så nu tänkte jag iaf bjuda på 3 stycken (mer kanske dyker upp lite senare).




haha sista bilden var inte så bra men men...mina kusiner iaf och min storasyster, för dom som int vet så är det hon med svart hår!

Svar till jojjo!

När man färgar löshåret, är det bara att smeta färgen i håret, eller ? :--D

Svar: Jag har aldrig färgat mitt löshår. Jag tog med det till frissan och färgade mitt egna hår likadant som mitt löshår, Så jag har inte färgat mitt löshår nån gång, och det tror jag inte att jag kommer göra heller.

TÄVLING


Tävling kommer idag! Håll ögna öppna!

Hej på er! 2 dagar utan bloggning...inte bra, men jag har varit på 70 års kalas 2 dagar, elr ja en dag bjöd dom på mat i Härma ( Kommer bilder senare idag ) Och igår så bjöd dom på kaffe hemma hos sig. Och ikväll funderar jag på att göra en tävling om...Ja det får ni veta lite mer om ikväll (; men jag kan iaf säga att ni kan vinna en länk till er blogg!

~bildlöstinlägg~

Vi har en galen katt!

Nu är jag hemma, och vår katt är galen. Hmm..Jag tror jag ska fundera vad jag ska ha på mig imorgon, vi ska fira mommos 70 års-dag. Men jag kanske tar det jag hade på julfesten men är inte alls sekär! Men jag kommer nog ta med min kamera dit så ni kommer få bilder.

vår galna katt..


Hos Nosis!

Hej på er! Sorry för att jag inte uppdaterade igr! men jag var iaf till stan med mamma och amanda, Jag köpte enröja och en ipodtouch. Sedan på kvällen var min faster och fammo hos oss, och sedan kom nosis också. Men nu är jag hos nosis, men då jag kommer hem så kommer det bra updatering som vanligt.


>bild från arkivet<

Vilken är snyggast ?





Vilken färg är snyggast ?

Var till smedsby idag!

Med Nosis, först fot vi till mommo&moffa och drack saft och åt bullar, sedan gick vi till skoextra,piffi och bibban. Vi fick hem lite godis från piffi,som jag har mumsat på hela dagen!


haha lite bilder från dagen.

Dagens outfit!

 

Mössa: H&M
Tröja: PUMA
Topp: H&M
Leggings: Ginatricot

2 stycken bilder från Hesa!

Har varit i Smedsby idag och chillat med Nosis, men det berättar jag om lite senare. Imrn ska jag till stan med mamma & storasyster, om jag köper något så visar jag nog det senare.


2 st bilder från Helsingfors, förr förra Höstlovet!

An cafe!




haha, jag hittade massa bilder på An Cafe som jag har sprat på mammas dator för kanske 1½ - 2 år sedan. Jag och Nosis hörde alltid på An Cafe förr! Men dom är nog bra fortfarande, men alla låtar är ganska sönderspelade efter vi hade hört på dom ett x-antal gånger!

Inspiration.

her smile.I Love Pretty StuffThe City That Never Sleepsshine onA cup of happinessWhy Hello There !lets drink coffee in teacupsTumblrTumblrCupcake Pictures | Cupcake Photos | Cupcake Wallpapers | 2.0 Layoutsjjaslene - INSPIRATIONCatch a falling star..
Laddar ganska ofta upp bilder från we♥it, men alla bilder är så söta och fina *w*

Nya saker har kommit till H&M och Ginatricot!







H&M






GinaTricot


Vaknade klockan 10!!

Godmorgon på er! Nu väntar jag på att Nosis ska vakna och logga in på msn. Själv steg jag upp klockan 10 (ist för 12)! eller Amanda väckte mig för hon skulle till stan. Så nu kommer jag att kanske somna lite tidigare ikv då, vilket som är bra!

Tumblr_le6ct1ouel1qegiryo1_500_large
Tumblr_le7rvtg2e11qcv9d7o1_500_large
we♥it !

Bilder


Pulka dagen lång!

har pulkat hela dagen med Nosis idag typ, fast var hos fammo på middag också. Tänkte visa er lite bilder på backen, men ser ju så himla råddigt ut på bilderna då det snöar och massa kvista ligger huller om buller där..påriktigt ser det mycket " snyggare " ut haha. Men vi har också massa olika banor som vi åker i typ 5st hihi ^^. Idag tog vi hjälm på huvudet för risken finns att man kör in i en sten eller ngt liknande, Och det var tur att vi tog hjälm också...eftersom Nosis råkade köra på mitt huvud, haha!


haha, vi åker i sönder sågade tunnor, fasst jo vi har också massa pulkor, men det går snabbt som blixten med tunnorna ! hihi!

weheartit.com

TumblrDaisukiDaisukitakulu | Tumblruhljjang | TumblrTheres a blaze of lightulzzang | TumblrTumblr

Helt okej!

Jag steg upp kanske kvartöver 12, sedan åt jag en smörgås och sen hoppade jag i duscen. Nosis ringde nyss och sa att hon kommer snart hit och pulkar wiiihooo, om vi 2 inte skulle ha kommit på att pulka på jullovet så skulle vi inte sekärt göra något annat än att sitta på datorn. Men vi kanske fotar pulkbacken idag, så ni får se vad vi håller på med haha!


Nosis är nog riktit fin!

Har varit med Nosis idag!


Bild från hennes blogg!
Och mitt nyår var helt kul! Var med Andrea,Lina & Vippe & massa föräldrar. Hade ingen kamera med mig igr så tyvärr inga bilder..

Gott nytt år allihopa! ♥

The best sites to achieve your 2011 New Year’s Resolutions | The Great Plains Communications Blogsingapore | Muay Thai Singapore
Bilderna är från we♥it !

RSS 2.0