Tack för hjälpen Nosis!

Nu har nosis fixat min profil bild och texten där på sidan! Blev super bra. Och som belöning får hon en länk till sin blogg och ett STORT tack! >Nosis blogg< ^^.

kvällens outfit!


skjorta - Köptes på måndagen på REA vi H&M
Vit topp - H&M
Leggings - Vila

Nu är designen på plats..!

Så nu har jag en gratis blogg design igen, men nosis får hjälpa mig med att fylla i Profilbild och sakerna där på sidan om, Tyvärr så vet jag inte hur man gör, men nosis fixar det ska ni få se, hihi *w*


hihi,aw jag har bilden som bakgrundsbild på min dator! ^^

-,,,-

ååååh, ja får damppp på bloggdesignen!...........

weheartit!

chocolat love~♥Adrenia [uh-dre-nuh!] Adrenia [uh-dre-nuh!] Adrenia [uh-dre-nuh!] Adrenia [uh-dre-nuh!] Kaleidoscope EyesAdrenia [uh-dre-nuh!] Adrenia [uh-dre-nuh!] Meat Pudding ~ ♪ :3Adrenia [uh-dre-nuh!] chocolat love~♥Adrenia [uh-dre-nuh!]
Jag älskar att sitta och glo på weheartit bilder, alla är alltid så himla söta! ♥

The last day 2010!

Godmorgon på er! elr ja vaknade för en haltimme sedan. Fick som uppgift av mamma att dammsuga idag..Nåja det får vi väl ta lite senare! Ikväll är det nyår, Vad ska ni göra ? kommer sekärt en bild idag vad jag ska ha på mig. Designen är ny, men jag har inte gjort den själv. Blev inte så långt inlägg nu, men det är väl bra?


Bild jag tog på julafton!

God mårgon !

Idag åker jag till stan med Jannica&Nosis och fyndar på REA. Min dator ska skickas på reparation,eftersom musknappen är sönder, så lika mycket bloggning som det skulle borda vara så kommer kanske inte,men jag ska  försöka mitt bästa! Har  inga bilder nästan heller på mammas dator...men visst ska vi klara det i ca. 2-3 veckor!
Helsingfors!

Jag vet att jag har ett färdigt tema på  bloggen också, men kommer inte att hinna fixa det idag tror jag, så ni får nog ta och hålla ut en stund till med "fashion" temat.

This is me!


Jag heter Emilia och är 13 år, byter bloggar ganska ofta nu för tiden? men ska hålla mig till denhär ( Fåt nog bli mitt nyårslöfte! ) Jag bor i Finland med min mamma, pappa & min storasyster.

RSS 2.0